5/5
5 ud af 5 stjerner på Facebook

Bæredygtigt anlægsarbejde efter dine ønsker

Skriv til mig i dag

Jeg besvarer henvendelser inden for 1-2 hverdage.


  Jeg kan udføre alt indenfor anlæg og belægninger

  Skal haven lægges om – eller anlægges fra ny? Er terrassen blevet trist at se på? Eller skal du have lavet spændende og anderledes stisystemer gennem havens forskellige rum? Så er det Skovhugger Harris, du skal have fat i.

  Jeg er uddannet skovhugger og anlægsgartner og hjælper hvert år private husejere og erhvervsdrivende i områderne omkring Haslev, Karise og Herfølge med anlæg af haver og grønne områder.

  Det vigtige grønne haverum

  Når jeg arbejder med anlægsarbejde, er det vigtigt for mig, at havens grønne rum bliver smukke, rare at være i, spændende og varierede.

  Har du tankerne og drømmene om en ny have, terrasse eller indkørsel, så har jeg et væld af løsninger og ideer til, hvordan det hele kommer til at spille smukt sammen.

  Hos mig får du altid personlig og nærværende service og rådgivning. Jeg lægger vægt på, at vi sammen laver planen for anlægsarbejdet, så du kan få den have, mini park eller naturgrund, du længe har sukket efter.

  bæredygtig anlægsarbejde

  Brug det gamle i den nye have

  Jeg forsøger altid at tænke bæredygtighed ind i arbejdet, så en gammel træstub fx bliver til en smuk, grøn skulptur med klatrende slyngplanter omkring.

  Det kan også være, at en gammel træstamme kan bruges som en naturlig havebænk eller et anderledes klatrestativ til ungerne.

  Mulighederne er utallige – og jeg går gerne langt for at finde de spøjse og unikke løsninger – for intet er smukkere, end når det gamle får lov til at leve videre i det nye.

  Meget professionelt og hurtig
  Anders
  Via Facebook
  Super professionel. Vi fik trimmet rundt om en spejderhytte. Helt tilfreds
  Troels
  Via Facebook

  Skriv til mig

  Få et tilbud på anlægsarbejde

  Leder du efter en anlægsgartner, der gerne tænker ud af boksen, og som kan give dig masser af input og inspiration til dit belægnings- eller anlægsarbejde? Skriv eller ring til mig, så finder vi sammen en løsning.

  Hos mig får du en konkurrencedygtig pris, uden at der er gået på kompromis med hverken kvalitet eller håndværk. Jeg ser frem til at trække i arbejdstøjet, så din have eller terrasse kan få nyt liv.

  Jeg tilbyder også træfælding og hækklipning. Læs mere her.

  IMG_0474

  Indhent et tilbud