5/5
5 ud af 5 stjerner på Facebook

Professionel hækklipning af uddannet anlægsgartner

Skriv til mig i dag

Jeg besvarer henvendelser inden for 1-2 hverdage.


  Hvordan og hvornår bør du klippe din hæk?

  Din hæk bør klippes, så den er lidt bredere forneden. Dette gør den ikke bare mere stabil, men sikrer også en mere ensartet vækst.

  En god hækklipning to gange årligt kan desuden gøre hækken tættere (så slipper du for nysgerrige forbigående). Hvornår afhænger af hæktypen, men giv mig et kald, og så finder vi de perfekte klipningstidspunkter for netop din hæk.

  Er den for bred eller høj, kræves der dog i stedet en beskæring af hækken, som normalt foretages mellem januar og marts.

  Uanset om du har brug for hjælp til en beskæring eller klipning af hæk, står Skovhugger Harris altid klar. Med min placering i Karise har jeg god mulighed for at komme til både Haslev og Herfølge.

  Hvad koster en hækklipning?

  Prisen på en hækklipning afhænger af typen, størrelsen og længden af hækken. Du kan dog også vælge at betale min standard dagspris på 2.750 kroner, eksklusiv moms. Så har du mig hele dagen, hvis nu du også skulle ønske en græsslåning eller en beskæring af buske.

  Hvis du ikke føler, at en hel dag er nødvendig, kan vi selvfølgelig også aftale en fast pris. Giv mig et opkald allerede i dag og få et uforpligtende tilbud for en hækklipning.

  Jeg tilbyder også træfældning og anlægsarbejde. Læs mere her.

  Omtanke for miljøet

  Jeg er stolt af altid at have bæredygtighed med i tankerne. Et fældet træ kan skæres op til brænde og buske, småting kan laves til flis, og haveaffald kan trylles til kompost med et snuptag.

  Og denne bæredygtighed gælder selvfølgelig også for din hæk. Hvorfor smide et utal af grene og blade ud, der sagtens kunne bruges igen?

  Når du vælger mig, vælger du den bæredygtige løsning.

  Hækklipning

  Meget professionelt og hurtig
  Anders
  Via Facebook
  Super professionel. Vi fik trimmet rundt om en spejderhytte. Helt tilfreds
  Troels
  Via Facebook

  Professionel planting af hæk

  Når det kommer til at plante en ny hæk, er det afgørende at sikre sig, at det bliver gjort korrekt, for at sikre hækkens sundhed og skønhed på lang sigt. Og her kommer en professionel anlægsgartner ind i billedet.

  Når jeg planter en ny hæk, kan du være sikker på, at du får den ekspertise og erfaring, der er nødvendig for at sikre en vellykket etablering af hækken. Jeg vil først og fremmest sikre, at jorden er forberedt korrekt, med tilstrækkelig dræning og næringsstoffer til at støtte hækkens vækst.

  Den rette rådgivning og vejledning

  Jeg er uddannet anlægsgartner og har kendskab til de forskellige typer hække og deres individuelle behov. Dette betyder, at jeg kan hjælpe dig med at vælge den rette hæk til dit specifikke behov og placering. Samt sikre, at hækken plantes i den rette dybde og afstand for at opnå en optimal vækst og tæthed.

  Jeg går højt op i vejlede dig til den rigtige løsning. Du er således sikret kyndig rådgivning og vejledning om pleje og vedligeholdelse af hækken efter plantningen. Dette kan omfatte råd om vanding, gødning og beskæring, så du kan sikre, at din hæk fortsætter med at være sund og smuk i mange år fremover.

  Skriv til mig

  Hjælp til hækklipning?

  Oplever du udfordringer eller mangler du tid til at klippe din hæk? Lad mig hjælpe dig med professionel og pålidelig hækklipning.

  Jeg er uddannede anlægsgartner og havemand, som har ekspertise og erfaring med at klippe hække i alle størrelser og typer. Jeg tilbyder en personlig og nærværende service, der sikrer, at din hæk bliver klippet korrekt og smukt.

  Kontakt mig i dag på tlf. 60 58 57 58 eller på mail [email protected] for at få et tilbud og lad mig hjælpe dig med din hækklipning.

  292071514_769807251037223_7120223785495053252_n_500

  Indhent et tilbud